Jumaat, 17 Disember 2010

TAFSIRAN AL QURAN DALAM BAHASA MELAYU DAN INGGERIS

Seriwangi dah terjumpa satu blog JomPHP, best juga blognya dan terjumpa tentang Tafsiran Al Quran terjemahan dalam Bahasa Melayu dan boleh download serta juga mendengar bacaan semua surah-surah di dalam Tafsiram Al Quran di dalam blog tu. Seriwangi mahu berkongsi dengan semua blogger yang berugama Islam jika mahu mendengar dan berlajar dari blog JomPHP ni boleh layari..Surah.my.


Kita juga boleh mendengar bacaan setiap surah yang boleh dimuat turun dalam format mp3.Sambil-sambil layan dan blogwakling kat blogger-bloger lain tu, bolehlah dengar bacaan Surah-surah ni.


Suray.my juga boleh dibaca dalam bahasa Inggeris. Jadi apalagi lawati Surah.my sekarang.

2 ulasan:

  1. terima kasih.. info yg berguna

    BalasPadam
  2. biasanya cuma guna quran explorer je... tapi bila nak dgr kene on internet baru boleh, takder muat turun..

    BalasPadam

Thak You For Your Comment