Follow Me and I Follow You

Isnin, 17 Oktober 2011

CARA URUT BABY

Tahun ini mungkin yang ramai akan timang anak, seri wangi pun dah ada yang menempah nak urut bersalin, bila tengok orang dapat baby, seri wangi tumpang gembira. Nak beranak lagi tak adalah.....sebab dah tutup kilang,nak tunggu dapat cucu, entahlah bila agaknya nak rasa timang cucu sebab anak-anak lelaki belum ada bau-bau nak manakan nasi minyak lagi. Member-member ramai yang dah timang anak, jadi....tengok jelah baby orang. Seri wangi cuma nak bagi tip kat sini macam mana nak urut baby....yelah asyik maknya je yang diurut, emaknya pulak boleh belajar cara macam mana nak urut baby. Nak urut baby tupun kenlah dengan lembut dan penuh kasih sayang ye...! Ini pun seri wangi dapat dari blog-blog lain dan dari Baby Johnson-Johnson. Kalau tak faham jangan malu email kat seri wangi dan nak tempah urut bersalin pun boleh tapi...cuma kawasan K.L dan Shah Alam jelah...!

URUTAN 1


URUTAN 2

URUTAN 3

URUTAN 4

URUTAN 5

URUTAN 6


1 ulasan:

  1. tengah kumpul duit nak kawin then buat baby.. :P

    BalasPadam

Ulasan anda akan saya balas.