Follow Me and I Follow You

Ahad, 3 Julai 2011

HEBATNYA JERSLIN POWER OIL



-  Ekstrak Lintah 
-
- Mengandungi Habatus sauda dan herba terpilih. 

- Tidak perlu makan hanya sapu 

- Tiada Kesan sampingan

- Selamat untuk semua peringkat usia,ibu megandung & bayi.

- Halal

- Kandungan- 20ml,30ml,40mk dan 50ml.


Hebatnya Jerslin Power Oil bukannya seri wangi nak buat cerita kosong je. Seri wangi sendiri pun dah banyak kali pakai minyak ni. Minggu lepas seri wangi satu keluarga makan angin ke Kuching, Sarawak selama 4 hari.  Minyak jerslin Oil tu memang seri wangi bawak ke mana je. Sebelum seri wangi menginap di hotel Damai Puri yang sememangnya cantik dan terletak di tepi pantai namun begitu perjalanannya dari bandar kuching begitu jauh lebih kurang 2 jam.

Seri wangi bermalam di rumah kawan suamia yang bernama dayang, dia tinggal bersama adiknya azura yang mempunyai anak kecil 4 bulan yg teramatlah comel dan gebu. Seri wangi tengok emaknya macam keletihan aje sebab anak kecilnya selalu menangis malam dan tidurpun tak lena. Jadi esoknya seri wangi tolong urut-urutkan badan anaknya dengan minyak Jerlin Oil tu, sapu kat mata dia, tangan dia, kaki dia dan perutnya.  Selepas sapu dengan minyak tu, anaknya tidur dengan lena sekali. Seri wangi kesian kat dia lalu bagi terus minyak tu. Bila seri wangi spergi ke Pasar Santok, rupa-rupanya kat situ pun ada jual minyak Jerslin Oil. Selepas seri wangi menginap di hotel, esoknya dayang dan suami membawa kami keluarga berjalan-jalan sekitar bandar kucing. Seri wangi gembira sangat bila azura kata anaknya dah tak nangis lagi, dah lena tidur malam termasuk dia sekali. Sekarang seri wangi semakin yakin kehebatan Jerslin Oil yang pelbagai guna.ml,




4l0ml dan 50ml

84 ulasan:

  1. kalau untuk wanita yg haid tidak teratur mcm mana nak gunakan jerslin oil ni??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Puan Jerslin Oil ini boleh diminum dan sapukan pada ari-ari semasa datang haid, selamat mencuba.

      Padam
  2. cuma sapu saja kat bahagian ari-ari dan minum..caranya titis bebrapa titis jerslin oil alam air dan minum.

    BalasPadam
  3. kalau ada masalah keputihan nak sapu bahagian mana.kurang faham

    BalasPadam
    Balasan
    1. Puan boleh sapu pada bahagian bawah selepas puan bersihkan bahagian bawah dan minum setitik dua Jerslin Oil dalam air minuman.

      Padam
  4. Tanpa nama sila rujuk kat sebelah kanan rahsia jerslin oil kat situ ada semuanya dan video sekali. Kalau ada masalah keputihan satu bahagian sulit dan gosok serta minum.

    BalasPadam
  5. klo utk jeragat camne yer? dan sukar utk 'lekat' utk hamil?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sapukan Jerslin oil pada jerawat selepas mencuci muka dan sebelum itu wapkan muka dengan air panas yang dititikan dgn minyak Jerslin Oil.

      Padam
  6. Kalau buasir...peringkat tiga...sapu je? Tak perlu minum jerslin oil? Mengandung boleh minum ke? Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye sapu setiap hari sebelum itu cuba tuamkan dgn tepung kanji yg dibuat bunjut.

      Padam
  7. Tanpa nama peringkat 3? hari-hari sapu je jerslin oil, minum dan satu lagi petua tuamkan tempat buasir tu dgn tepung kanji yg buat bunjut, juga beli spriluna di farmasi....ambil dua tiga biji dicairkan dgn sedikit air kemudian sapu kat buasir tu.

    BalasPadam
  8. kalau masalah resdung nk sapu jerslin oil di mane?

    BalasPadam
  9. Tanpa nama kalau masalah resdung...sapu di hidung dan seluruh muka, usap beberapa kali dan juga titiskan beberapa minyak jerslin oil dalam air dan minum. Buat setiap hari.

    BalasPadam
  10. Kalau tonsil blh guna ke

    BalasPadam
  11. kalau masalah rabun jauh terlalu teruk nak sapu kat mana???saya nyer power rabun jauh terlalu tinggi...nak drive kete pun ssh klu x pakai cermin mata???

    BalasPadam
  12. area manjung perak,kat mana wakil jualan?urgent....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adik boleh tengok di metro ahad ada iklan tentang minyak jerslin oil dan ejennya.

      Padam
  13. wakil jualan diperak...especially area manjung kat mana?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa nama,jerslin oil sekarang bolih dibeli di outlet yg menjual jamu. Anda boleh baca di Harian Metro/Ahad tentang iklan produk jerslin oil dan di situ ada agen-agen yang menjualnya.

      Padam
  14. Puan saya telah menggunakan minyak ini dah masuk yg ke 2, mmg betul kepada sesiapa yg mengalami masalah keputihan yang kadangkala berbau, cubalah product ini mmg bagus dan berkesan, lebih kurang sebulannya lamanya semuanya keputihan yg selama ini tersimpan di bhg dalaman badan kita sendiri, akan keluar sehingga bersih tanpa lagi ada masalah bau, sekiranya ianya keluar dgn begitu teruskan dan bersabar, insyallah ia bagus...........

    BalasPadam
    Balasan
    1. Puan Y,seriwangi berharap Puan Y terus menggunakannya..terutama sangat baikuntuk baby,kencing manis,gaout dan gatal-gatal kulit.

      Padam
  15. Boleh ke guna minyak ini sebagai pelincir untuk "bersama".

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hhmmm....memang bagus sangat,sapu dulu di bahagian tsb sebelum bersama.

      Padam
  16. as salam
    bagaimana saya hendak tentukan atau pasti untuk pembelian ini daripada pengeluar asal atau minyak ini betul-betul tulen.
    saya ada membeli dan menggunakanya, pembelian kali ke 4 saya agak keliru kerana botol dan logonya yang berbeza,
    harap dapat membantu saya dan pembeli yang lain
    terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Puan boleh rujuk pada Harian Metro Ahad yang mana iklan Jerslin Oil ada tertera dan stokis ada di seluruh malaysia.

      Padam
  17. Kalau rasa ragu-ragu boleh beli terus secara online di laman2 web yang ada di internet.

    BalasPadam
  18. jerslin oil ini ada tindak balas tak semasa menggunakannya...saya nak beli tapi dalam proses...sebab sy ada masalah keputihan dan berbau...jerslin oil ini bagi masa berapa lama nak pulihkan masalah saya ataupun kena gunakan berulang ulang kali...saya tak mampu nak beli kalau banyak kali...sebab saya masih study...terima kasih...~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. adik boleh minum dgn setitk minyak ni pada air dan sapu pada vaergina adik selepas dibersihkan, guna sedikit je dan jimat

      Padam
  19. SAya di manjung, mcm ner saya nk dptkn jerslin oil ni, nak beli on line x pandai la....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seri wangi rasa minyak ni adik boleh beli di kedai menjual jamu dan baca harian metro ahad di mana terdapat banyak ejennya.

      Padam
  20. mcm mn kalau kencing manis peringkat border sahaja. nak sapu 1 badan tak mampu nk beli banyak sebab mahal...

    BalasPadam
  21. kalau sakit gigi nak sapu kat pipi atau boleh titis kat gigi...? tolong...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ambil kapas sapu kat lubang gigi, kumur-kumar dgn air yg ditik dgn minyak ni pun boleh.

      Padam
  22. kalau sakit gigi boleh tak titis kan kat gigi atau sekadar sapu kat pipi sahaja.

    BalasPadam
  23. salam..saya nk tye..jerslin oil nie ada produk tiruan or ada 2 syrkt blainan ke??sy jmpe 2 produk yg sma tp hrga lebih mahal

    BalasPadam
    Balasan
    1. Puan boleh rujuk dalam akhbar Harian Metro Ahad untuk keterangan lanjut untujk membeli dari stokis-stokis. Sekarang banyak produk baru dijual.

      Padam
  24. salam..btol..sy stuju sgt..sblm nie sy cume pkai n cite kat kwn2 pstu kwn2 nk try,sy bg try..last2 smua nk beli.. mnyk nie mmg alhmdulillah 1 drpd khebatan Allah..mmg x d nafikn..sedara sy dh 5 taun kawin n x d kurniakn zuriat,sy sruh dye ikhtiar mnggunakan mnyk ni n alhmdulillah skrg dh d kurniakn chya mata..apa pun,itu smua adalah khendak Allah.. kite cume ikhtiar=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mcm mn myk ni untk mendptkan zuriat, sapu @ minum brsma..adakan suami & isteri kedua2 kn minum & sapu?

      Padam
    2. boleh cuba dgn minum setitik minyak ni di segelas air, dan sapu pada sekali.

      Padam
  25. Salam,
    sya nak tye sya sedang mengandung 3bln.
    Boleh x sya sapukan minyak jerslin oil ni dekat perut sya.
    Boleh x minyak ni hilangkan screth mark yg ade dkt perut.

    BalasPadam
  26. assalam...puan, boleh jelaskan cara penggunaan ini. bagaimana sapuan itu? (saya copy dari website jerslin oil)

    Kencing Manis / Darah Tinggi - Sapu dari hujung rambut ke hujung kaki

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seeloknya sapu dari lutut hingga kaki, tangan dan kepala.

      Padam
  27. Assalam,
    nak tya klu kulit bb ruam2 bole guna tak minyak nie?

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum. Ada masalah ketumbuhan di payu dara dan masalah resdung mcm mana cara pengunaan nya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harap puan berjumpa doktor dan masalah resdung setiap hari puan sapukan seluruh muka dan sapu pada hidung.

      Padam
  29. Salam, boleh digunakan semasa berpantang da bagaimana penggunaannya? Terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh, takada masalah. Jerslin Oil boleh disapu pada tapak tangan, kaki kepala atau seluru badan. Untuk bayi sapu pada perut, sendi, kaki dan tangan. sapu dihidung jika selsema dan dileher jika batuk.

      Padam
  30. Mengandung boleh x jadikn minyak pelincir bersama suami..

    BalasPadam
  31. Balasan
    1. kite nak membesarkn kemaluan???

      Padam
    2. sapu je di kemaluan tu dan gosok perlahan-lahan utk menengangkannya.

      Padam
  32. minyak ni boleh sempitkan faraj x?

    BalasPadam
  33. Assalam,sy nak tye..dpt tak kite llaki bsarkn kmaluan dgn minyak ne??

    BalasPadam
  34. Maaflah xblh tetapi kalau nak bagi power insyallah boleh sapu je sebelum bersama dgn isteri.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rase macam boleh panjangkan dan besarkan zakar, cuma bila dah letak minyak kat batang zakar, urut kena betul..

      Padam
  35. Jerslin ni
    mamang Dr hjg rmbt hngga hjg kaki boleh guna erkkk....



    BalasPadam
    Balasan
    1. ye...adik tegok video tu utk cara menggunakannya dan youtube pun ada.

      Padam
  36. assalamualaikum,saya nak tanya. kalau badan rasa kebas, leguh dan lemah je nak guna minyak ni macammane ye? saya rasa sakit kat sebelah kiri badan la...terima kasih...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sapu di tempat yg lenguh2 tu dan titik minya disegelas air dan minum

      Padam
  37. Jerslin oil mmg bagus.dah guna mcm2 produk utk breast tp tak jd tak sangka yg ni jgak yg bagus.

    BalasPadam
  38. kalo jerawat/parut di muka/badan boleh sapu jerslin oil x?cmne care nye?

    BalasPadam
  39. kalo jerawat/parut di muka/badan boleh sapu jerslin oil x?cmne care nye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau utk jerawat di muka adik cuba wapkan muka dulu selepas cuci muka dgn cleanser yg adik biasa guna. Selepas muka diwapkan dgn air panas, bersihkan jerawat dgn mengunakan alat kahs buang jerawat kemudian bersihkan muka dan sapu sedikit minyak jeslin kat jerawat

      Padam
  40. Boleh guna untuk tegangkan payudara ker?

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba sapukan di seluruh payu dara dan urut perlahan-lahan caranya dgn urutan dari bawah ke atas.

      Padam
  41. boleh ke hanya letakkan jerslin oil pada muka yg berjerawat selepas mencuci muka dan sebelom tidur ??

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh dgn titikan di tempat yg ada jerawat.

      Padam
  42. Utuk mndpt zuriat blh ke...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau puan tidak mempunyai masalah dalaman seperti haid tidak teratur, puan boleh cuba sapukan minyak tersebut di faraj dan suami pula sapukan di zakar sebelum bersama, kita hanya berusaha dan Allah yang menentukannya. Elakkan minum ais, air bergas dan jika suami mempunyai masalah seperti kencing manis, darah tinggi, mungkin ini menyebabkan sparma lelaki tidak aktif dan saya sarankan minum jamu.

      Padam
  43. Rmbut gugur blh ke..

    BalasPadam
  44. Masalah masa bersetubuh, isteri sakit kerana kurang lendir walaupun dah foreplay sampai setengah jam. Macam mana jerslin boleh membantu? Jika sapu kat faraj, tak memudaratkan ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jerslin selamat utk digunakan dan juga blh diminum. Utk lelaki blh disapu pada alat sulit sebelum bersama dan utk perempuan digosok di faraj.

      Padam
  45. Assalamualaikum..nk tnye la..
    klu utk jerawat n parut jerawat,nk guna mcm mane.??mmg brkesan ker utk parut jrawat.??tp klu parut ckaran kuku mcm mana pulak.???boleh hlg.??
    lg 1,klu kputihan nk guna mcm mane yer???klu kena sapu d vigina,dkat bhgian mana 2..?mksud sy tepi2 vigina atau dlamnye..?klu sapu,xde side effct or mudarat ker.???
    utk asma pulak mcm mane yer.??boleh minum ker.??care2nye.??
    maaf la bnyk tnye..nk sgt tahu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mualaikumsalam...tentang jerawat tu, adik cuba wapkan muka dengan air panas kemudian tutupkan muka dengan tuala agar wap air panas kena kat muka, kemudian bersihkan jerawat dgn button but, setelah bersih sapukan kat jerawat dgn jerslin oil. Keputihan pula adik cuma sapukan kat bahagian luar vargina selepas dibersihkan, kalau ada daun sirih cuci dgn daun sireh yang telah diramas dalam air. Untuk asma pula sama kat dada dan muka dgn cara gosok perlahan-lahan. Jerslin oil selamat diminum dgn cara campurkan dalam air suam dan minum. Kita berusaha Allah yang menyembuhkannya. Insyaallah,

      Padam
  46. Assalamualaikum..
    nk tnye la..
    klu jerawat dan parut jerawat,mcm mana nk gunakan mnyak nie.??brkesan ker..?tp klu parut ckaran kuku dmuka,boleh ker guna mnyak nie.??boleh hlg x.??
    lg 1,klu kputihan,nk sapu dmana mnyak nie..??d vigina.??tepi atau dalam vigina.???xde side effct or mudarat ker sapu mnyak nie d vigina.??
    1 lg,msalah asma..mcm mana nk guna yer.???boleh buat minum ker.??asma saudara sy tlampau teruk la smpai ubt hspital kdg2 xjlan..sy ikhtiar jew,lebihnya serahkn pd Allah..
    maaf la bnyk tnye,harap dbalas..syukran..

    BalasPadam
  47. Saya dah pernah guna minyak ni alhamdulillah memang berkesan. Kalau selsema yang teruk sampai bersin tak henti2 in sha allah pakai minyak ni terus stop bersin.

    Maksimumkan Peluang Anda Untuk Hamil

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, jika ada baby yang suka meragam terutama tak lena tidur malam, sapu di bahagian kening dan dahi, juga di sendi-sendinya serta tapak kaki dan tangan sambil selawat nabi swt.

      Padam
  48. Assalamualaikum...sy iqah,skrg sy tgh pregnant...mcm mne sy nk gune jpo nie?sapu atau minum?ade effect pd bby x?

    BalasPadam

Ulasan anda akan saya balas.