Khamis, 10 Februari 2011

10 METERED EARNING



Seri Wangi bersyukur kerana selama berblog ni, akhirnya seri wangi dah ada 10 metered earning. Apa yang Seri Wangi tau bila dah tiba metered earning maka itulah jumlah yang kita akan terima dicampur dengan jumlah kempen RM42.00 dan hanya tunggu lagi RM 8.00. Alhamdullillah dapat juga merasa duit dari Nuffnang ni...Sorrylah sebenarnya Seri Wangi tak tau macam mana nak copy gambar 10  metered earning  di page Nuffnang tu. Nak print pun tak ada printer jadi Seri Wangi cuma tulis jelah kat sini. Terima kasihlah pada semua iklan yang selalu menari-nari kat blog Seri Wangi tu.  Walaupun tak seberapa namun gitu seri wangi sangat berpuas hati.

Walau pun blog Seri Wangi masih baru lagi tetapi sekarang Seri Wangi dah dapat 4 bintang kat Leader Board dan Large Rec. dan cuma entah kenapa pula kat Skycraper tu dari 3 bintang jadi 2 bintang. Tapi...tak kisahlah...asalkan blog Seri Wangi dah ada ramai orang yang tengok, cuma Seri Wangi harap adalah yang rajin-rajin yang nak follow Seri Wangi. Seri Wangi rasa berbaloi-baloi joint Nuffnang ni, cuma kena sabar jelah dalam berblog selain kita memberi manfaat untuk pembaca setia Seri Wangi.

10 METERED EARNING

1. Burger King New Promotion LR
2. Buena Vista The Green Hornet SS
3. Bizzy Body RM1 Deal LB
4. DiGi Angels War SS
5. DiGi Postpaid Blackberry SS
6. City Chain Titus Xmas LR
7. DiGi iPhone Music & Yellow Man App SS
8. Nokia C3 2 SS
9. AMP Mixfm Survey LB
10. Prudential Importance of Insurance LR

Dan Kempen

RM 42.00
8.00 lagi sebelum anda dibayar!

3 ulasan:

Thak You For Your Comment